2012 m. lapkričio 17 d., šeštadienis

Santykių ilgaamžiškumas. Kaip tai įgyvendinti?

      Geri tarpusavio santykiai užtikrina laimingą gyvenimą poroje, o kad jie tokie būtų prireikia tam tikrų pastangų. Kartais jos esti didesnės, kartais – mažesnės. Ir visais atvejais verta šiek tiek „padirbėti“, kad santykiai  su mylimu žmogumi būtų visaverčiai. Beje, nereikėtų pamiršti, jog poroje ne vienas iš partnerių (dažniausiai tai esti  moteris) turėtų dėti pastangas ir tobulinti tarpusavio santykius, tai daryti reikia abiems. Priešingu atveju – visas darbas tebus nieko vertas.  Na, o dabar žadėtasis santykių ilgaamžiškumo receptas. Pabandykite ir maloniai nustebsite.
     Ši trijų dienų užduotis parodo, kad rašymas apie santykius duoda fizinę bei psichologinę naudą ir padeda stiprinti santykių ilgaamžiškumą. Taigi:
1 diena
     Skirkite 10 minučių giliausiems jausmams, sukeltiems dabartinių meilės santykių, aprašyti. Laisvai patyrinėkite savo jausmus ir mintis.


2 diena
    Pagalvokite apie porą, kurios meilės santykiai yra kuo nors prastesni už jūsiškius. Įvardinkite tris svarbias priežastis, kodėl jūsų santykiai yra geresni negu jų:
1..............................................................
2..............................................................
3..............................................................

3 diena
    Įvardinkite vieną svarbią savo partnerio teigiamą savybę ir parašykite, kodėl ta savybė tiek daug jums reiškia.
  Dabar užrašykite partnerio savybę, kurią laikote jo trūkumu (pvz.: charakterio, įpročio ar elgesio bruožą). Tuomet pasvarstykite, kaip reikėtų į jį reaguoti, kad atrodytų nebeerzinantis, o netgi mielas. 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.